Nieuws!

Hier kunt u regelmatig alle nieuwtjes lezen die betrekking hebben op onze website en rattery!

05 December 2013
Wegens studiedrukte heeft de website helaas een hele tijd stilgelegen, maar dat betekent niet dat er in in de rattery niks gebeurd is! Wegens afstudeerplannen en nog meer periodes van drukte zal het eventjes duren voordat alles volledig bijgewerkt is, maar met kleine stapjes wordt alles uiteindelijk weer up-to-date gebracht. In ieder geval zijn de nestjespagina's alvast een beetje bijgewerkt, en meer updates kunt u ook vinden op onze facebookpagina, omdat die net wat makkelijker bij te houden is! www.facebook.com/airattery. u heeft zelf géén favebook account nodig om onze pagina te bekijken!
Uiteraard wordt de e-mail wel altijd netjes bijgehouden, en is dat dus de beste manier om contact te zoeken met onze rattery!

05 Mei 2013
Eindelijk weer eens fatsoenlijk de tijd om de site bij te werken! Op het moment zijn er 3 nestjes aanwezig, waarvan er 2 in de planning stonden, dus daar heb ik mn handen vol aan, en dan schiet het updaten er soms tussendoor ;)
Er zijn een aantal nieuwe bewoners bij, daarvan komt de informatie binnenkort op de site! De rittenpagina's zijn in ieder geval bijgewerkt, en er zijn nog een aantal leuke rittens te reserveren!
Ook is er nog steeds ruimte voor de vakantieopvang!

27 Maart 2013
Het nieuwe jaar is alweer een tijd bezig. Alle rittens van de December-nestjes zijn al mooi aan het opgroeien, en ook Affair's nest is kortgeleden uitgevlogen. Twee nieuwe nestjes in de planning, en er zijn ook weer een aantal nieuwe bewoners bijgekomen. De bewonerspagina's worden binnenkort bijgewerkt, maar hier gaat wat meer tijd in zitten met alle foto's en informatie, dus dat komt later deze week. Over twee weken gaan we naar de Exoknaag, een grote huisdierenbeurs en show in Houten, en zullen er ook daar weer wat nieuwe rittens en ratjes opgehaald worden.

10 December 2012
Moon, Madam en Fleur hebben alle 3 een mooi nestje op de wereld gezet met gezonde rittens! Ook staan er weer wat nestjes gepland voor begin 2013!

17 November 2012
Na een veel te lange periode weer een update! De afgelopen periode was nogal een bewogen tijd, de ratten zijn een tijdje wat aan het kwakkelen geweest, maar geen echte zieken gelukkig, en de meiden wilden niet zwanger worden, dus ook geen rittens.
Gelukkig is nu alles weer bijgekomen en opgeknapt, en zijn er nieuwe dekkingen geweest, dus hopelijk over 3 weken weer rittens! De nestpagina's zijn/worden ook weer geupdate!

20 Mei 2012
Met alle rittens gaat het goed, die kleintjes van Shadow worden prachtig, en de rittens van Argentina zijn flink aan het inhalen, deze hebben een wat slechte start gehad omdat Argentina ziek werd in de laatste week van de zwangerschap, maar behalve dat ze wat aan de kleine kant zijn heeft dit geen invloed op hun verdere gezondheid. Ze klimmen en stuiteren er vrolijk op los in de rittenkooi!

8 Mei 2012
Ook shadow is bevallen vandaag van een nog onbekend aantal rittens, ze mag nu nog even uitrusten want ze heeft een iets zware bevalling gehad, maar ze maakt het prima! Er zijn nog rittens te reserveren uit dit nestje!

20 April 2012
Argentina heeft een prachtig nest van 12 rittens gekregen, en Shadow verwacht ik over 2,5 week de rittens van! Er zijn nog 2 meiden en een mannetje beschikbaar van Argentina!

5 April 2012
Alle rittens van Burlesque en Bluebell zijn gereserveerd! Maar er staan ook weer nieuwe nestjes in de planning voor eind deze maand, waarvoor gereserveerd kan worden!

9 Maart 2012
Burlesque en Bluebell hebben beiden een heel mooi nest ter wereld gezet, in totaal samen 30 rittens, en nog eens mooi verdeeld in 15 mannen en 15 vrouwen! Als dat niet toeval is... Er is nog steeds te reserveren voor zowel mannen als vrouwen, dus neem snel een kijkje bij de nestpagina's!
Ook zullen wij op 1 April aanwezig zijn bij de exoknaag. Niet met een stand, maar wel als deelnemer aan de keuring, en gewoon voor de gezelligheid! Eventueel kunnen na afspraak de rittens van Burlesque meegenomen naar de Exo, de rittens van Bluebell zijn dan nog te jong.
En de rattery zal binnenkort weer uitgebreid worden met een aantal mooie (buitenlandse) mannen!

16 Februari 2012
Zowel Burlesque als Bluebell zijn gedekt! Er worden dus spoedig weer rittens verwacht!

23 Januari 2012
Onze nieuwe website is volop in aanbouw! Er zal dus steeds meer info op komen te staan. Voor nu kunt u nog terecht op onze oude website (die ook niet meer helemaal up-to-date is), en u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen. http://www.everyoneweb.com/airattery/